Recent comments

Friss Hírek

AZZURRI: Brutális kezdés, Olaszország legyőzte Hollandiát

Az olasz labdarúgó-válogatott felkészülési mérkőzésen 2–0-ra legyőzte Hollandiát Ciro Immobile és Daniele De Rossi találatával. 


Az olaszok nem sokat vártak a kezdés után az első góllal, már a 3. percben megszerezték a vezetést, miután a Bonucci passzával kilépő dortmundi, Ciro Immobile gyönyörűen elhúzta a rosszul kifutó Cillessen mellett a labdát, majd 10 méterről az üres kapuba passzolt (1–0). 

Az igazi hideg zuhany azonban csak ezt követően jött, a 9. percben Martins Indi a tizenhatoson belül lekönyökölte a válogatottban első meccsén pályára lépő Zazát, a játékvezető pedig azonnal felmutatta a piros lapot, és a büntetőpontra mutatott. 

A labda mögé Daniele De Rossi állt, és magabiztosan a jobb alsóba gurította az ellenkező irányba repülő Cillessen mellett, így már 2–0-ra módosítva az állást a 10. perc végére. 

Az emberelőnyben futballozó olaszok ezt követően is uralták a meccset, de a saját térfelükről nem szívesen mozdultak el, így a helyzetek is elmaradtak az első félidőben.

A fordulás után a végig lelkesen futballozó Zazának és a másik oldalon Van Persie-nek is lett volna lehetősége betalálni, de már csak az oldalháló zörrent, és így maradt a 2–0-s eredmény. 

Olaszország–Hollandia 2–0 (2–0)
G: Immobile (3.), De Rossi (10. – 11-esből)

 Kiállítva: Martins Indi (9.)

forrás: NSO