Recent comments

Friss Hírek

Galliani: Örökre Rossonero leszek!

Meglehetősen lehetetlennek, de minimum fantasztikusnak tűnő hírek láttak napvilágot ma reggel az olasz sportsajtóban. 


Több lap is tudni vélte, hogy a Milan transzfermágusa, Adriano Galliani küszöbön álló távozása után nem máshol, mint a Cagliari csapatánál köt majd ki.

Alig pár órával a híresztelések után a kopasz sportvezető máris a Milan Channel mikrofonjai elé állt, hogy kifejtse véleményét az ügyről, és az elmúlt időszak ismeretében bizony akad egy-két meglepő mondat a szavai között…

“Ez nem igaz. Sohasem mennék egy olyan csapathoz, amely a Milan ellenfelének számít. A szívem az AC Milané, és az AC Milané lesz ezután is, én Rossonero vagyok. Soha nem fogom elárulni ezt a csapatot. Ha és amikor eljön majd a futball utáni idő az életemben, semmiképpen sem megyek majd egy másik csapathoz a Milanon kívül.”

“Már 28 éve vagyok itt és még itt is maradok. Ez idő alatt nyertünk 28 trófeát és szereztünk számtalan második helyet. A klub színei és maga a csapat mindig a szívemben lesznek.” – fogadott hűséget csapatának Galliani, minden bizonnyal minden Milan-szurkoló legnagyobb örömére.

Galliani távozása legutóbb november végén került terítékre, amikor a Barbara Berlusconival támadt ellentéte miatt kijelentette: elhagyja a klubot. Azt a viszályt végül sikerült legalább a megtűrés szintjéig rendbe hozni, így továbbra is folytathatja a páratlan sikerekkel tarkított együttműködést a Milan és Galliani.

forrás: azzurri.co.hu