Recent comments

Friss Hírek

Bergomi: 11 pont már túl sok

Fontos és jól időzített győzelmet aratott szombat este az Internazionale, a fekete-kékek a Fiorentina otthonából tudták elhozni a 3 pontot.


Mazzarri együttese ezzel zsinórban a 2. győzelmét aratta, így 5 pontra megközelítette legyőzött riválisát, ugyanakkor továbbra is jelentős távolságban vannak a BL-t jelentő 3. helytől. 

A dobogó legalsó fokát birtokló Napoli ugyanis 11 ponttal előzi meg a Nerazzurrit, nem kell tehát nagy számmágusnak lenni, hogy kijelenthessük: ez a hátrány valószínűleg már túl sok. 

Ezen a véleményen van az Inter egykori kiváló hátvédje, Giuseppe Bergomi is.

Nagyon bíztam a csapatban a szezon kezdetén, biztos voltam a BL-szereplésben, mert egy igazán minőségi csapatról van szó.” – kezdte Bergomi az FcInterNews.it-nek adott nyilatkozatát. “De sajnos különböző okok miatt a a gárda túl sok pontot vesztett el a legfontosabb pillanataiban.” – summázta keserűségének okait Bergomi.

“11 pont véleményem szerint már túl sok, bár láthattuk, hogy a Milan megcsinálta a dolgot tavaly hasonló helyzetből.”

“A Fiorentina elleni felfogás ugyanakkor már egy támadóbb Intert tárt elénk. Mondtam már Walter Mazzarinak korábban is: több ilyen meccsre, ilyen játékra lenne szükség.” – a ’80-as és ’90-es évek kiváló spílere ily módon még taktikai tanácsokkal is szolgált szeretett klubjának…

forrás: azzurri.co.hu