Recent comments

Friss Hírek

Fiorentina: Borja Valero kezet emelt a bíróra, rangadókat hagy ki

Az Olasz Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága négymeccses eltiltással sújtotta Borja Valerót, a Fiorentina spanyol középpályását, aki kezet emelt a játékvezetőre a Parma ellen 2–2-re végződött hétfői bajnoki mérkőzés hajrájában, miután kiállították.




A 29 esztendős játékos a meccs hosszabbításában, a 94. percben dulakodott a hazaiak középpályásával, Gianni Munarival, amiért a játékvezető mindkét futballistát az öltözőbe küldte. A Fiorentina spanyolját alaposan felbosszantotta a bíró döntése, akit meglökött, és kezet emelt rá, így a fegyelmi bizottság úgy határozott, hogy négymeccses eltiltással sújtja Valerót.

A magáról megfeledkező játékos a Lazio, a Juventus és a Napoli elleni bajnokiról is lemarad a helyi szövetség döntésének értelmében. Az eset másik főszereplőjének, Munarinak csak egy találkozót kell kihagynia.

A Roma 50 ezer eurós pénzbüntetést kapott, mert szurkolói megpróbálták lebontani a kerítést a Bologna elleni mérkőzésen, míg a Juventus 25 ezer euróval lett szegényebb, szintén drukkereinek „köszönhetően”, akik a városi rangadón a Torino 1949-es repülőgép-szerencsétlenségéből űztek tréfát egy transzparens kifeszítésével.

A Sampdoriát 10, a Laziót és az Intert 3-3 ezer eurós büntetéssel sújtották fanatikusai randalírozása miatt.

forrás: NSO