Recent comments

Friss Hírek

Giovinco: Több játéklehetőséget szeretnék

A Juventus apró termetű támadója jelentősen kivette a szerepét a tavalyi bajnoki címből, az idei szezon során azonban mindössze 11 mérkőzésen kapott lehetőséget.


Carlos Tévez és Fernando Llorente érkezésével nőtt a versenyhelyzet az Öreg Hölgy csatársorában, ám Sebastian Giovinco annak ellenére dicsérte új csapattársait, hogy közben nem elégszik meg a jelenlegi helyzetével.

"Több játéklehetőséget szeretnék az eddigieknél, hiszen a többiek a rendszeres lehetőségnek köszönhetően folyamatosan fejlődnek" - nyilatkozta Giovinco a La Gazzetta dello Sportnak.

"Régebben többet játszhattam, de most mások kapják meg az esélyt. Tévez és Llorente nagyon jó formában vannak, Tévez pedig egy nagyon alázatos és pozitív ember."

Giovincót nem régiben kifütyülték a Juventus ultrái lecserélésének pillanatában. A játékost Antonio Conte nyugtatta a kispad mellől, majd a sajtó előtt is megvédte.

"Nem esik jól, ha kifütyülnek a lelátóról, de ez a játék része. Nyugodt vagyok, mert mindig a legjobb formámra törekszem, ami néha összejön, néha nem. Nagyra értékelem Conte gesztusát, szinte apafiguraként viselkedett, de ezt minden játékosáért megtenné. Conte keményen követel, és mindig a megfelelő edzésmunka kiválasztására törekszik. Ez tavaly is így volt, és most is így van."

A Juventus a Trabzonspor otthonába látogat csütörtökön az Európa Liga keretein belül, hétvégén pedig az AC Milan ellen lépnek pályára.

"A mérkőzés megnyerésére koncentrálok. Lehetőségünk lenne a saját stadionunkban játszani az Európa Liga-döntőt, ami még inkább a győzelemre ösztönöz bennünket.

A lehető legjobban szeretnénk befejezni a szezont. Meg akarjuk nyerni a bajnokságot és az Európa Ligát is."

forrás: juventuzblog.hu