Recent comments

Friss Hírek

Cagliari: Menesztették a másodedzőt

Elég gyengén teljesít mostanában a Cagliari, legutóbb például hazai pályán sikerült kikapni a Livornótól.


A csapat az elmúlt 6 meccséből ötöt elveszített, és jelenleg csak 5 pont választja el a kieső helytől. Logikus tehát, hogy valamiféle változásra lenne szükség, és a nem túl tapasztalt edző, López eltávolítása adná magát. Ráadásul úgy, hogy a másodedző az az Ivo Pulga, aki tavaly egészen kiváló tavaszt produkált beugró edzőként. 

Azonban nem ez történt. 

Hanem az, hogy Pulgát rúgták ki. Ne kérdezzétek miért, mi sem értjük. Pontosabban van rá egy magyarázat, de az elég gyenge. Állítólag Pulga már egy ideje jelezte, hogy szívesen lenne újra edző, amit a vezetőség López hátbatámadásának fogott fel, és kipenderítette Pulgát. 

Ezzel csak annyi a gond, hogy López alatt tényleg nem teljesít jól a csapat, a kerete sokkal többre lenne hivatott, és Pulga talán tényleg jobb választás lenne. Mindenesete az uruguayi mester (aki 2010-ben még a csapat kapitánya volt) sorsa állítólag a hétvégi, Inter elleni meccsen dől el, amit ha elveszít a csapat, akkor távoznia kell.

Felmerült egyébként az is, hogy a csapat korábbi kiváló játékosa, Gianfranco Zola lenne az új edző, azonban ő ezt tagadta.

forrás: azzurri.co.hu