Recent comments

Friss Hírek

Milan: Felfüggesztett börtönbüntetést kapott Niang

18 hónap felfüggesztett börtönbüntetést szabtak ki a Milan támadójára, M'baye Niangra, aki jelenleg kölcsönben a Montpellier csapatát erősíti.



A fiatal labdarúgónak pénzbüntetést is fizetnie kell, közmunkára ítélték, jogosítványát pedig három évre bevonták.

A 19 esztendős játékost azt követően vették őrizetbe, hogy tűzpiros Ferrarijával úgy karambolozott a dél-franciaországi városban, hogy vezetői engedélyét korábban felfüggesztették. A korosztályos válogatott csatár azt állítja, nem ő ült a volánnál a baleset során. Szemtanúk azt állították, hogy Niang több más járműnek nekiütközött, miután elvesztette uralmát autója felett, ezt követően pedig elmenekült a helyszínről. Súlyos bűncselekménynek tekinthető tettével azt kockáztatta, hogy legalább öt évre rács mögé dugják, de végül megúszta felfüggesztett börtönbüntetéssel.

A támadó a pénzbüntetést sem úszta meg, 700 eurót a jármű feletti uralom elvesztéséért, 100 eurót gyorshajtásért, további 100 eurót pedig a piroson való áthajtásért kell fizetnie. Jogosítványát három évre bevonta a bíróság, a penzumot pedig 170 óra közmunka egészíti ki. Az ügyész eredetileg azt kérte, hogy Niang soha többé ne ülhessen a volánhoz.

"Abban a pillanatban teljesen bepánikoltam, elnézést kérek, abszolút hülyén viselkedtem" - mondta a francia gólvágó, aki tíz mérkőzésen négyszer volt eredményes a Montpellier színeiben, mióta januárban kölcsönben visszatért hazájába. A Hérault-nál úgy döntöttek, a klub nem bünteti meg a játékost.

forrás: hatharom.com