Recent comments

Friss Hírek

Seedorf: Tiszteljük az Atléticót, de továbbjuthatunk

Az Atlético Madrid 1-0-ra nyert az AC Milan otthonában a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első meccsén.


Clarence Seedorf, a Milan trénere szerint csapata elfáradt az utolsó 20 percben.

"Büszke vagyok a játékosaimra, mindenki láthatta a teljesítményüket - mondta Seedorf. - Az utolsó 20 percben elfáradtunk és nem voltunk szerencsések az Atlético góljánál. Balotelli meccsről meccsre jobb lesz, a csatárok eddig nem játszhattak sokat együtt, de idővel összeállnak. Nehéz lesz a visszavágó, viszont nekem számos jó emlékem van a Vicente Calderón stadionból."

A holland tréner utolsó mondatával arra utalt, hogy a Real Madrid játékosaként számos sikert aratott az Atlético Madrid otthonában.

"Tiszteljük az Atléticót, de továbbjuthatunk - vélte a holland szakember. - A játékosaim is arról beszéltek, hogy sikerülhet, megcsinálhatjuk. Én is hiszek benne. Folyamatosan javulunk, remek a csapatszellem, és a tapasztalat azt mutatja, hogy ez sokat érhet. Remélem, győzni tudunk a visszavágón, mert a Milan maradt az egyetlen olasz csapat a BL-ben."


Adel Taarabt, a Milan januárban szerzett középpályása is egyetért Seedorfal,bízik a fordításban.

"Nem ért ez még véget. Lesz még egy mérkőzés Madridban. Tudjuk, hogy nagyon nehéz lesz, de ma is megvoltak a helyzeteink, és három hét múlva is lehetnek lehetőségeink. A legjobbunkra lesz szükség a visszavágón" - reménykedett a kölcsönjátékos.

forrás: hatharom.com