Recent comments

Friss Hírek

Prandelli: Abbhagyhatná az időpocsékolást Balotelli

Cesare Prandelli nem először, és nem is utoljára figyelmeztette Mario Balotellit, hogy álljon le gyermekded csínyjeivel.


Az olaszok szövetségi kapitánya, Prandelli ritkán gurul dühbe, de már talán határvonalon jár. Igaz, mostanság Balotelli, az AC Milan csatára nem tett rossz fát a tűzre, de az utóbbi években a bűneivel volt tele a sajtó.
 
- Most már fölösleges felhánytorgatni, hogy hány ilyen esetről hallhattunk, elvégre nyugalom kell, mert lassan közeledik a brazíliai világbajnoki rajt – elemzett Prandelli. – Egy biztos, én nem akarok beleszólni az ügyeibe, hiszen felnőtt ember, akinek megvan a magához való esze. 

Nos, tényleg úgy kellene viselkednie, mint egy meglett családapának, hiszen nemrég ismerte el apaságát. S arra is rá kell jönnie, hogy további hangos ügyek már nem férnek bele az életébe. 

- Azt tanácsolom neki, hogy hagyja abba ezeket a dolgait, mert időpocsékolásnak számítanak. Éljen a futballnak, mert ha így folytatja, nem lesz világsztár. Mert most még nem az. Egy pár lépést addig meg kellene tennie. S azokat a lépéseket más nem teszi meg helyette. 


forrás: Futballista.hu