Recent comments

Friss Hírek

Agnelli: Meg kell védenünk a bajnoki címet

Csapatunk elnöke úgy gondolja, a Bianconerinek muszáj megnyernie zsinórban harmadik bajnoki címét ahhoz, hogy továbbra is a legjobb olasz klubként emlegessék.



 
A Zebrák jelenleg 66 ponttal a tabella élén tanyáznak, 9 egységgel megelőzve a második Roma csapatát, azonban a Farkasoknak még hátra  van egy félbeszakadt találkozójuk, emiatt pedig a 9 pontos hátrány könnyen 6 pontosra olvadhat.

Mindezek ellenére Torinóban nagyon bíznak az újabb Scudetto elhódításában, amivel zsinórban harmadik bajnoki címét zsebelhetné be a csapat.


Agnelli a szóban forgó téma kapcsán egy - a klub berkein belül megrendezett - eseményen mondta el gondolatait, miszerint a csapat számára nélkülözhetetlen a bajnoki címet képviselő trikolór pajzs elhódítása annak érdekében, hogy a gárdát továbbra is a top klubok között jegyezzék.

"Visszatérni a győztes útra nem volt könnyű." - mondta az elnök.

"A büszkeség, ami  a 30. bajnoki címünk elhódítása után öntött el minket, olyasvalami volt, ami megmozgatta az egész várost."

"A tavalyi bajnoki címünk pedig visszajuttatott minket oda, ahova valók vagyunk, a többi csapat fölé." - folytatta Agnelli.

"Ha folytatni akarjuk azt a tendenciát, hogy jobbak vagyunk a többi klubnál, akkor nélkülözhetetlen a Scudetto elhódítása."

forrás: juventusfc.hu