Recent comments

Friss Hírek

Lazio: Lotito ellen tüntetnek az ultrák

Mivel a Lazio szezonja továbbra sem akar “kiegyenesedni”, a római klub ultrái az újabb, Európa Ligában elszenvedett vereséget követően a klub elnökét, Claudio Lotitót próbálják felelősségre vonni vasárnap.


A Sassuolo elleni bajnokin az ultrák a kiszivárgott hírek szerint a “Szabadítsd fel a Laziót” feliratú drapériát feszítenek majd ki: a Lazio a múlt héten a Cataniától kapott ki, majd a hét közben a bolgár Ludogorets ellen is vereséget szenvedett hazai pályán az Európa Ligában. 

Bár Edy Reja visszatérése jól kezdődött (többek között döntetlent játszottak a Juventusszal és megverték az Intert), de úgy tűnik, az ő visszatérése sem segít a Sasokon hosszú távon.

Hozzá kell tenni, a szurkolók nem is Rejára, hanem sokkal inkább Lotitóra neheztelnek, hiszen bár egész jó pénzt kapott Hernanesért a római klub, az átigazolási időszak utolsó napján adta el a brazilt Lotito, így kvázi lehetetlen volt őt pótolni, sőt, a korábbi mercatók sem a legjobban sültek el a Laziónál: így az elnök úr döntései egyre inkább megkérdőjelezhetőek.

Vasárnap a Lazio a pocsék formában lévő Sassuolót fogadja: Reja csapata előtt aligha akadhatna nagyobb esély arra, hogy valamelyest javítson a közelmúlt eredményein.

forrás: azzurri.co.hu