Recent comments

Friss Hírek

Juventus: A széleken erősítenének

Úgy tűnik, hogy Torinóban a jövőben nagyobb hangsúlyt kívánnak fektetni a széljátékra, erre enged következtetni, hogy a Juventust nemrégiben két szélsővel is hírbe hozták.  




Az egyik kiszemelt az Udinese argentin játékosa, Roberto Pereyra.

A huszonhárom éves futballista idén a korántsem kimagasló idényt futó Udinesében jó teljesítményt nyújt, és több nagy klub is felfigyelt rá.

A La Gazzetta dello Sport szerint a Juventus igazgatója, Fabio Paratici épp az argentin játékos miatt látogatott ki a legutóbbi, Fiorentina - Udinese Coppa Italiana mérkőzésre.

Roberto Pereyra ebben a szezonban eddig huszonhárom bajnoki mérkőzésen jutott bizonyítási lehetőséghez a jelenleg tizenkettedik helyen tanyázó Udinese együttesében.


A nap másik híre, hogy a Juventus egy másik szélsőt is célba vett, a Manchester United keretét erősítő Patrice Evra érkezhet a nyáron, mivel a játékosnak nyárig érvényes a szerződése, a torinói csapatnál pedig már több éve keresik Gianluca Zambrotta utódját.

A bal szélső nyáron szerződés nélkül marad, és bár már korántsem tekinthető fiatalnak a maga harminckét évével, a Juventus csapatánál mégis értékes erősítésként tekintenek rá.

A Tuttosport értesülései szerint a Juventus szerződést kíván ajánlani a francia játékosnak, akire mostanság az Inter is felfigyelt, és megpróbálják Torinóba csábítani a tapasztalt futballistát.

Patrice Evra ebben a szezonban huszonhat mérkőzésen játszott az angol bajnokságban, nevéhez pedig egy gól és három gólpassz fűződik.

forrás: juventuz.blog.hu