Recent comments

Friss Hírek

Destro: A pályán szeretném megmutatni az értékemet

Nem mondhatni, hogy könnyű helyzetben lesz Cesare Prandelli, amikor megpróbálja összeállítani csapata csatársorát a nyári Világbajnokságra. 


A megoldást talán Rómában kell keresnie Prandellinek, ahol egy Mattia Destro nevű fiatalember egyre jobb formába lendül. 

A Farkasokat 1,5 éve szolgáló ifjú támadó első évében nem feltétlenül győzte meg új csapata összes szurkolóját, ezt az évet pedig hosszas sérüléssel kezdte. Visszatérése óta viszont valósággal megtáltosodott: 9 bajnokin 454 percet játszott, és máris 6 találatnál jár, amivel csapata legeredményesebb játékosává lépett elő.

A 22 éves Destro nem is titkolja: minden vágya részt venni a brazíliai seregszemlén.

“Jelenleg mindenki arról álmodik, hogy ott lehessen Brazíliában. Csakis arra koncentrálok, hogy annyi gólt szerezzek, amennyit csak lehet.” – kezdte a támadó, majd észbe kapott, és a csapat sikereinek fontosságát is felemlegette.

“Boldog vagyok, mert a gólszerzés nagyon fontos, de természetesen a lényeg az, hogy a csapat nyerjen, így ez [a Sampdoria elleni győzelem] egy remek este volt.”

” Minden vasárnap megpróbálok még jobbá válni. A pályán szeretném megmutatni az értékemet.”

Amennyiben ilyen formában termeli majd tovább a gólokat, valóban reális opciót jelenthet majd Prandelli számára Destro, pláne, ha a vetélytársak sérülései és/vagy gyenge formája kitartanak addig.

forrás: azzurri.co.hu