Recent comments

Friss Hírek

Garcia: Bebizonyítottuk, hogy erősek vagyunk

A Roma sima, 3:0-ás sikerrel válaszolt azokra a kritikákra, amik a Napolival szemben elvesztett kupamérkőzés után érték.

 
"Szerintem a Napoli elleni kupameccs után nem volt meg a megfelelő tisztelet a csapatommal szemben. Ezen az estén láthattuk a választ, hiszen az igazság mindig ott van a pályán. Láthattunk egy remek Romát, amelyik második a bajnokságban és hihetetlen futballt játszik, ráadásul 4 pontos előnye van a Napolival szemben úgy, hogy van egy elmaradt meccs."- kezdte a mérkőzés utáni sajtótájékoztatót Garcia.

"Bebizonyítottuk, hogy erősek vagyunk és azt mindenki tudja, hogy nem volt meg a megfelelő tisztelet a csapat felé. Az embereknek igenis el kell ismerniük azt, amire ez a csapat képes és ki kell mondani az igazságot. Én teljes mértékben hiszek ebben a csapatban és szerintem ezt helyesen teszem."

A Roma kénytelen volt úgy lejátszani a mérkőzést, hogy mindkét kanyar zárva volt a Napoli elleni meccsen bekiabáltak miatt.

"Kicsit furcsa volt egy ilyen stadionban játszani, mint amilyen most az Olimpico volt, ráadásul a csapat körül sem voltak előzetesen túl pozitívak a dolgok, ezért ezt az eredményt, a teljesítményt, a három gólt és a kőkemény védekezést szeretném mindazok figyelmébe ajánlani, akik negatívan álltak a meccshez."

"Amikor minden ennyire negatív körülöttünk, akkor érdemes megnézni azt, hogy a Sampdoria nem rossz csapat, igen jó játékot játszik és már a kezdő sípszó után támadott ellenünk."

"A mi védelmünk a legjobb Olaszországban, a támadósorunk is az egyik legjobb, ami azt jelenti, hogy az egész csapat remekül védekezik és egyszerűen nem hagynak területet az ellenfélnek arra, hogy kapura rúgjon. Morgan De Sanctisnak alig volt dolga most is."

"Most is azt kértem a csapattól, hogy jó játékkal próbáljanak meg nyerni, mert az elmúlt meccseken talán elfelejtettük, hogy milyen a labdabirtoklás, hogyan kell nyomást gyakorolni az ellenfélre és egyszerűen játszani, de most újra láthattunk ezekből. Nagyon elégedett vagyok Alessandro Romagnoli játékával, aki csereként állt be és játszott jól."

Mattia Destro két góllal járult hozzá a sikerhez, míg Miralem Pjanic szabadrúgásból volt eredményes.

"Destro remek csatár, aki nagyon fontos szerepet játszik a csapatomban. Már 6 gólnál jár a szezonban eddig, amiért elismerés jár neki. Mindenkire szükségünk van és remélem, hogy Maicon sérülése nem túl komoly."

"Most pihennünk kell és készülni a Bologna elleni meccsre. Ezen a héten kicsit hátradőlhetünk és nézhetjük, hogy a többiek mit játszanak az európai hadszíntéren, ami nagy segítség lehet nekünk, hogy elérjük a Bajnokok Ligáját a szezon végére." 


forrás: asroma.hu