Recent comments

Friss Hírek

Mazzarri: Most kezd játékba lendülni a gépezet

Az Internazionale szép lassan kezdi összekapni magát, és nyomul az éllovasok felé.


Arra persze hiába is vár a kék-fekete olasz együttes szurkolótábora, hogy akár az érmes helyek sorsába is beleszólhat Walter Mazzarri edző csapata, de arra igenis számíthat, hogy nagyon a “spicc” körül végezhet.

- Most kezd játékba lendülni a gépezet, és bár rendszeresen még nem játszhat Javier Zanetti, de már az a tény, hogy edzéseken megjelenik, és bíztatja a társakat, erőt, lendületet ad – újságolta Mazzarri. – A 40 éves argentin védő az én szememben hamarosan egy húszéves focistával ér fel, amikor tökéletesen egészséges lesz, és félelem nélkül vethetem őt mélyvízbe. Hihetetlen, micsoda akaraterő szorult belé.

Mazzarri kiemelte, a jelek szerint az idősebb, rutinosabb játékosok megmutatják a fiatalabbaknak, miként kell egy klubért példás módon harcolni.

- Nálam el sem képzelhető, hogy nyáron például eladjuk Walter Samuelt vagy Diego Militót. Mindketten óriási erővel rakkolnak, majd meghalnak a sikerekért. Ezért vagyok nyugodt, és abban bízom, hogy olyan helyen végzünk, amely alapján valamelyik európai kupában rajtolhatunk. 


forrás: Futballista.hu