Recent comments

Friss Hírek

Conte: Ez egy jó eredmény

Antonio Conte megmagyarázta a csapat rotációt és a Trabzonspor elleni győzelem után megjegyezte, hogy ez egy jó eredmény.


Daniel Osvaldo és Paul Pogba szerezte a gólokat az összecsapás első mérkőzésén.

„A 2-0 egy elég jó eredmény a visszavágó előtt” – nyilatkozta az edző.

„Volt néhány gólszerzési lehetőségünk, de vagy mi hibáztunk, vagy az ő kapusuk védett jól. A Trabzonspor a Lazio előtt végzett a csoportban, szóval nem voltak alábecsülve.”

"Jól teljesítettünk, de van még mérkőzés. Eléggé szétnyúltunk a második félidőben amikor keményen nyomtunk a második gólért, ezzel hátul kockásztatva három csatár ellen."

„Szükségem volt egy válaszra és azt megkaptam a pályán. Két versenyben is tovább akarunk menetelni és szükségünk van mindenkire” – folytatta Conte.

„Néztem a menetrendet és még a legjobb esetben is tizenhat meccset játszunk ötvenkét napon belül. Ez tönkre tenne játékosokat, ha mindig ugyanazokat játszatnám. Be kell vonnunk az egész keretet, hogy segítsük azokat, akik nem játszottak annyit, hogy formában maradjanak. Nem ismerek más utat a továbbhaladásra.”

A változtatásaiban ma este Conte megmutatta Mauricio Isla és Federico Peluso játékát a széleken.

„Többet kellett vállalni a jobb szélen, de a második félidőben szerettem volna egy másik támadóval kockáztatni.”

Sebastian Giovinco meleg fogadtatásban részesült beállását követően, miután Conte nemrégiben hangosan kiállt mellette.

„Nem volt kétségem afelől, hogy hogyan lesz fogadtatva. A Juventus szurkolók szeretik a játékosaikat. Nagyszerűen teljesített ma a pályán, segítve játékostársait. A szurkolóknak a csapat valamennyi játékosát támogatniuk kell."

forrás: juventushungary.hu