Recent comments

Friss Hírek

Milan: El Shaarawy is lehet Lewandowski utódja

Sajtóhírek szerint a Borussia Dortmund szoros figyelemmel követi a hosszabb ideje sérült Stephan El Shaarawy helyzetét, akár a Milan csatára is érkezhet Robert Lewandowski helyére a fekete-sárgákhoz.


Köztudott, hogy Robert Lewandowski január elején 2019-ig elkötelezte magát a Bayern Münchenhez, lejáró szerződésű labdarúgóként a nyáron ingyen csatlakozik a bajor sztárgárdához. 

A BVB már készül a lengyel csatár utáni életre, a legideálisabb az lenne, ha a klub minőségi gólvágót tudna igazolni Lewandowski helyére. 

A legújabb jelölt El Shaarawy, aki - egészségesen - a legtehetségesebb feltörekvő támadók egyike Európában. Piaci ára 25 millió euró a transfermarkt.de szerint. 

Korábban Diego Costa (Atlético Madrid), Jackson Martínez (Porto) és Adrián Ramos (Hertha) neve merült fel a Dortmunddal kapcsolatban.

A Milan tízszeres olasz válogatott játékosának életét a mostani szezonban sérülések keserítik meg, ezidáig hét alkalommal lépett pályára, de mérkőzést végig csak augusztusban, a PSV elleni BL-selejtezőben játszott. December végén megműtötték jobb lábát, jó esetben az idényhajrára visszatérhet és talán ott lehet a nyári világbajnokságon a Squadra Azzurrával.

A Fáraó becenévre hallgató El Shaarawy az előző szezonban robbant be az olasz labdarúgásba, 16 gólig jutott a bajnokságban. Kidőlése megviselte a vörös-fekete együttest, amely többek között a sérült csatárnak "köszönhetően" árnyéka önmagának, lehetetlen, hogy kiharcolja a Bajnokok Ligája-indulást, az Európa Ligába odaérhet. vagy EL-indulást. Előbbitől, vagyis a harmadik helytől 18, utóbbitól, az ötödik pozíciótól 9 pont a hátránya.

forrás: hatharom.com