Recent comments

Friss Hírek

Galliani: Óriási az izgalom

Egyetlen olasz csapat maradt állva a BL-ben: ma este az Atlético Madrid elleni nyolcaddöntő első felvonására kerül sor Milánóban, ennek kapcsán együtt ebédelt Adriano Galliani, a Milan sportigazgatója a spanyol csapat képviselőivel.


Milánóban a mai napon is szakadt az eső, ezért Galliani az újságíróknak a néhány évvel ez előtti, Manchester United elleni BL-meccset idézte fel az ebédet követően:

“2007-ben is esőben játszottunk a Manchester ellen, az elődöntőben.  Az egy tökéletes meccs volt. Óriási az izgalom ma is, akárcsak akkor. Szeretnénk újraélni azokat a szenzációs élményeket. 2007-ben megnyertük a Bajnokok Ligáját,  az európai szuperkupát, és a klub világbajnokságot. Rengeteget kell még dolgoznunk, de azt kívánom magunknak, hogy újra visszatérjünk erre a szintre.” – idézte fel a múlt sikereit Galliani.

A sportigazgató a csapat kulcsemberére, Mario Balotellire is kitért:

” Balotelli egy nagyszerű játékos, és minden adottsága megvan ahhoz, hogy még jobb legyen. Még mindig fiatal, ideális karakterrel rendelkezik ahhoz, hogy igazi bajnokká váljon. Akár olyan játékos is lehet, mint Ibrahimovics, de még rengeteg kell dolgoznia ahhoz, hogy ezt elérje, azonban úgy gondolom, hogy jó úton jár, jó úton járunk.”


Galliani nem hagyta szó nélkül azt sem, hogy Silvio Berlusconi ismét meglátogatta a csapatot a mérkőzés előtt.

” Amikor az elnök úr megjelenik a csapatnál, az mindig egy ünnep. Berlusconi úr 1986 február 20-a óta ad számunkra kötelezettséget, tehát éppen holnap lesz 28 éve annak, hogy ő az elnökünk. A Milannak nagyszerű tradíciói vannak, az utóbbi 12 évből 11-ben ott voltunk a Bajnokok Ligájában is. Minden évben túléltük a csoportkört, és legalább a nyolcaddöntőig eljutottunk. Ezt elmondtam tegnap a játékosoknak is: az általuk felhúzott mez jelentheti a különbséget. ” – nyilatkozta Adriano Galliani.


forrás: azzurri.co.hu