Recent comments

Friss Hírek

Inter: Vidics Milánóban folytatja!

Most már nem csak az tűnik biztosnak, hogy Nemanja Vidics elhagyja a Manchester Unitedet, hanem az is, hogy a Internazionale színeiben folytatja pályafutását. 


A Goal.com értesülései szerint a szerb hátvéd kétéves szerződést köt a milánóiakkal.

Amint arról a hatharom.com már beszámolt, a védő januárban bejelentette, hogy nem kívánja meghosszabbítani nyáron lejáró szerződését a Vörös Ördögöknél, ekkor pedig már azt is sejteni lehetett, hogy az olaszok klub lesz a befutó. 

Sajtóértesülések szerint Vidics két évre kötelezi el magát a fekete-kékekhez, akik évi 3-3,5 millió eurós fizetésről állapodtak meg leendő játékosukkal. 

A szerb bekk értesítette a manchesterieket arról, hogy a következő szezontól az Interben futballozik majd, miután mindenben megegyezett választottjával. Úgy tudni, sem David Moyes menedzser, sem a szurkolók nem marasztalták őt különösebben.

Erick Thohir, a milánóiak elnöke Vidicsre a klub nagyköveteként is tekint, a futballista tapasztalatát arra is felhasználhatja, hogy népszerűsítse a gárdát az indonéziai piacon. 

A 32 esztendős védő lesz az Inter első nyári szerzeménye, az egyesület ráadásul ingyen szerzi meg a játékost.

Noha a Monaco és a Galatasaray is élénken érdeklődött a bekk iránt, számára az Inter ajánlata volt a legkedvezőbb. Vidics 2006-ban a Szpartak Moszkvától került Manchesterbe, ahol öt angol bajnoki címet, és Bajnokok Ligáját is nyert. 

forrás: hatharom.com