Recent comments

Friss Hírek

Garcia: A legjobbunkat kell nyújtanunk

A Roma mestere reméli, hogy hosszú ideig a klubnál maradhat és nagyon örült De Rossi, valamint Pallotta üzenetének.

 
A francia tréner a héten ünnepelte 50. születésnapját és olyanoktól kapott köszöntő üzenetet, mint James Pallotta és Daniele De Rossi, akik jókívánságaik mellett azt üzenték, szeretnék, ha sokáig a Roma kispadján ülne.

"De Rossi üzenete különösen megérintett, nagyon szép üzenet volt. Én is remélem, hogy sokáig itt lehetek, hogy tudok majd trófeákat nyerni a csapattal, szóval csak így tovább."- kezdte Garcia a sajtájékoztatót.

A Romának a következő hazai meccsét úgy kell lejátszania, hogy a kanyarok zárva lesznek, mert a Napoli elleni kupameccsen a vendégeket sértő kijelentésekkel illették a hazai szurkolók.

"Vannak szabályok, nem az a kérdés, hogy ezek jogosak, vagy sem, de vannak, a szurkolóknak pedig el kell fogadniuk, mert rövid távon nem gond, ha szurkolók nélkül játszunk, de hosszabb távon nem lesz jó, szükségünk van rájuk."

Mattia Destro hosszú sérülésből felépülve remek formában tért vissza és sorozatban termeli a gólokat.

"Destro minőségi játékos, aki nagyon termékeny, a gólszerzés a vérében van. Remélem, hogy tudja ezt folytatni és a válogatottnál is ilyen formában lesz. Keményen kell még dolgoznia, meg kell mutatnia a tudását hosszabb távon is, ezért kicsit nyomni fogjuk, mert ez lesz jó nekünk és a válogatottnak is."

A Roma szombat este a Bologna vendégeként lép majd pályára és míg a Juventus és a Napoli hétközben kupameccset játszott, addig a Roma pihenten készül a bajnokira.

"A szezon minden része fontos, de az is igaz, hogy az EL szereplésük nekünk előny lehet a későbbiekben. A legjobbunkat kell nyújtsuk ahhoz, hogy legyőzzük a Bolognát, aztán meglátjuk, hogy mit játszanak azok, akik az EL-ben léptek pályára csütörtökön. Teljesen normális, hogy ezek a csapatok általában fáradtabbak, mint a többiek."

"A Bologna a legutóbbi meccsein nagyon jól szerepelt, ezért maximális koncentrációra lesz szükség tőlünk szombat este, főleg pszichológiai szempontból."

"Tiszteljük az ellenfelünket és igaz elvesztették az egyik legjobbjukat, Alessandro Diamantit, de nélküle is igen veszélyes csapat maradt a Bologna. Csak akkor lesz esélyünk nyerni, ha a maximumot nyújtjuk, ezért nem mehetünk úgy oda, hogy arra gondolunk, ezt a meccset is megnyertük már. Egy meccset sem lehet megnyerni anélkül, hogy ne játszanál jól és ne adnád a maximumot, tehát ezt várom én is a csapatomtól ma este." 


forrás: asroma.hu