Recent comments

Friss Hírek

Benítez: Hátul nem hibázhatunk

A legjobb tizenhat közé jutásért küzdenek csütörtökön az Európa Liga résztvevői a forduló visszavágóin. 


A Juventus és a Fiorentina jól áll, a Napolinak és a Lazionak bőven van még dolga.

A Napoli nem áll annyira jól, mint a már említett olasz csapatok, hiszen gól nélküli döntetlent játszott a Swansea vendégeként. 

Rafa Benítez tart is egy kicsit az ellenféltől.

"A Swansea jó, lendületes focit játszik. A Liverpool ellen is szereztek három gólt, igaz, kaptak is négyet. Ez azt jelenti, hogy hátul nem hibázhatunk, de lehetnek lehetőségeink elöl. Együtt kell dolgoznunk, mint minden meccsen. A lendületes foci és a taktikus foci mérkőzése lesz ez" - jósolt a spanyol szakember.


Kapusa, Pepe Reina is a Premier League és a Serie A különbségeit emelte ki: 

"Angliában más szinten van a foci. Az első három-négy csapat hasonló mindkét bajnokságban, de ott a középmezőny sokkal erősebb. Egy hátrébb lévő PL-csapat is bármikor képes jó játékra. Walesben szerencsések voltunk, mert kikaphattunk volna."

A nápolyiak nincsenek kiegyensúlyozott formában, hiszen a Hattyúk után odahaza csak 1-1-re voltak képesek a Genoával szemben, ezzel nőtt a hátrányuk a Roma mögött a Serie A-ban. Jobban a Swansea sem muzsikál, hiszen négy meccs óta nem tudott nyerni, de az odavágó döntetlenje és a Liverpoolnak lőtt három gól adhat némi önbizalmat a vendégeknek.

Tv: Digi Sport 1  19.00(élő)

forrás: hatharom.com