Recent comments

Friss Hírek

De Rossi: Ez már egy teljesen más Roma

Daniele De Rossi szerint ez a Roma már teljesen más csapat, mint az évekkel ezelőtti.

 
"Nem tudom, hogy a Juventus fog-e pontokat hullajtani és akkor szórakoztató lesz a szezon vége, de nekünk az a feladatunk, hogy megnyerjük a meccseinket és reménykedjünk abban, hogy a Juve és a Napoli pontokat vesztenek."- mondta De Rossi.

"Az idei év sok apró dolog miatt nagyon jó eddig. A nyáron érkezett játékosok, majd a negyedik fordulóban a győztes derbi, aztán a fontos győzelem Udinében, majd a sikeres sorozat, ami végül Torinóban ért csak véget. Már most lenyűgöző, hiszen nagyon közel vagyunk egy olyan csapathoz, amelyik azért lett létrehozva, hogy mindent megnyerjen."

A Roma Bolognában is közel került ahhoz, hogy az utolsó pillanatokban leadja 1:0-ás vezetését, amikor Lazaros Christodoupoulos a hosszabbításban majdnem egyenlített.

"Ebből is látszik, hogy ez már egy teljesen más Roma. Régebben az ilyen meccseken ezekből a helyzetekből rendszerint mi jöttünk ki rosszul, de most nem. Láttam a csapaton, hogy nagyon koncentrált és iszonyat erős. Ne felejtsük el, hogy a Napoli néhány héttel ezelőtt döntetlent játszott itt."

De Rossit megkérdezték azzal kapcsolatban, hogy érez-e különbséget Garcia és a volt edző, Zdenek Zeman között.

"Az első szó, ami eszembe jut az, hogy 'normális'. Ez lehet nem tűnik bóknak, pedig az, mert neki nincsenek érdekes elképzelései." 


forrás: asroma.hu