Recent comments

Friss Hírek

Seedorf: Az alapoktól kell építkeznünk!

Seedorf a Gazzettának adott interjúban beszélt a filozófiájáról azt követően, hogy csapatával eddig 13 pontot gyűjtött,  illetve játszott egy jó meccset az Atléticóval, ahol a szerencse nem állt melléjük.

 
“Az Isten szerelmére, nincs mit ünnepelni, egyébként sem fogyasztok alkoholt, mindig vizet iszom étkezésnél. Befejeztem az aktív labdarúgást, de ettől függetlenül formában kell maradnom. Edzőként nagyobb a felelősségem.”

A visszatéréséről:  “Brazíliában minden remekül ment. Visszatérés? Meglepő és váratlan volt, de a megbecsülés és a tisztelet mindig meg volt köztem és a Milan vezetősége között, így viszont annyira mégsem volt megmagyarázhatatlan.”

Allegriről: “Nem ez a legmegfelelőbb és legelegánsabb alkalom arra, hogy róla beszéljek.”

Az újságokról:  “Karrierem során kb. 500 eurót költöttem újságokra. Szeretem olvasni az értékeléseket magamról, azt viszont nem szeretem, amikor olyanok kritizálnak akik semmit sem tudnak.”

Balotelliről: 
“Mario egy nagyon kedves személyiség, aki érzékeny. Úgy érzi, hogy óriási felelősséget cipel a hátán, mindössze mentesülnie kell a nyomás alól ahhoz, hogy szimbóluma legyen a csapatnak.”


A játékrendszerről: “Már kezd untatni ez a sok beszéd a szisztémáról. Ti, újságírók rengeteget foglalkoztok ezzel a témával, azonban a futballban csak a védelemben van jelentősége, a támadásokban nincsenek konkrét helyek, a “folyamatosság” a mérvadó.”

Az ötleteiről: “Az alapoktól kell építkeznünk, fiatalokkal… Ambíciót kell adnunk nekik.”

A Milan jövőbeli terveiről:  “A Botafogónál például irányító voltam, rá kellett vezetnem a játékosokat arra, hogy ezt vagy azt csinálják. Néha hallgattak rám és a dolgok jól működtek, néha viszont nem. Most azonban a játékosoknak muszáj hallgatniuk rám, és talán több szeretettel, a nap végén ez az ő javukat fogja szolgálni.”

Az alábbi tabella azt mutatja, hogy Seedorf kinevezése óta, hogy áll a Serie A. (Ha Seedorffal kezdődött volna az idény…)



forrás: acmilan.hu