Recent comments

Friss Hírek

Pályán a Fiorentina és a Napoli

Nem ért még véget a Serie A 25. fordulója: az európai kupameccsek miatt a szokásosnál kissé hosszabb körrel számolhatunk, így hétfőn is rendeznek még két mérkőzést.


19:00-tól előbb a Parma a Fiorentinát fogadja: a 7. helyezett otthonában közel sem lesz könnyű dolga Vincenzo Montella csapatának, hiszen a Parma mindössze 2 vereséget szenvedett 12 hazai meccs alatt a bajnokság eddigi szakaszában, csak a Roma és a Juventus tudott nyerni a Tardiniben.

A Fiorentina csütörtökön pályára lépett az Európa Ligában, ahol 3-1-re tudott nyerni az Ejsberg otthonában, ezzel elég közel került a továbbjutáshoz a firenzei csapat. 

Ahhoz, hogy jövőre ismét európai kupameccset játszhassanak Montelláék, nagyon fontos lenne egy jó eredmény a hétfő esti meccsen: ebben még nem segíthet az első perctől Mario Gomez.
A német támadó ugyan csütörtökön is játszott, azonban Montella nem szeretné elsietni a visszatérését, így minden bizonnyal a padról segíthet majd, amennyiben szükség lesz rá – a télen a Milantól érkezett Alessandro Matri bizonyíthat ismét a firenzei szurkolóknak.


Duplán fontos lehet a Fiorentina számára a ma esti meccs, hiszen közvetlenül utánuk a Napoli a Genoát fogadja – amennyiben nem tudná begyűjteni a 3 pontot Rafa Benítez csapata, a Fiorentina 4 pontra megközelíthetné a délieket a tabellán, így egyre nyíltabbá válhatna a küzdelem a harmadik, még BL-selejtezőt érő pozíciót illetően.

A Napoli a baráti csapatnak számító Genoát 21:00-tól fogadja majd, a 25. forduló zárómeccsén.

Parma-Fiorentina:  Sportklub    19.00 (élő)
Napoli-Genoa:          Digi Sport 1 21.00  (élő)


forrás: azzurri.co.hu