Recent comments

Friss Hírek

Fiorentina: Montella még nem meri bevetni Gomezt

A Fiorentina német válogatott csatára, Mario Gomez közel öt hónapos kihagyás után elkezdte az edzéseket, de egyelőre még nem léphet pályára.


A 28 éves támadó a nyáron igazolt a Bayern Münchenből Firenzébe, olaszországi karrierje nagyszerűen indult, három mérkőzésen kétszer volt eredményes a Serie A-ban. 

Szeptember 15-én a Cagliari ellen bajnokin megsérült a térde, felépült, de edzője szerint még nem áll készen a visszatérésre.

"A fokozatosságot tartjuk szem előtt az edzéseken, elkerüljük vele szemben a szereléseket, becsúszásokat, még korai lenne bedobni őt a mély vízbe. Majd meglátjuk, mi lesz a helyzet a következő napokban" - nyilatkozta Vincenzo Montella az Atalanta elleni mérkőzés előtt.

A fiatal tréner nincs könnyű helyzetben, Gomez mellett Giuseppe Rossi is kidőlt, ezért télen kölcsönvette az AC Milantól Alessandro Matrit annak reményében, hogy ki tudja tölteni az űrt a támadószekcióban.

"Matri nagyon fontos játékosunk. De több segítségre van szüksége, mert a büntetőterületen belül tud igazán villogni" - fogalmazott Montella.

Matri január 19-én a Catania ellen debütált a Violáknál, azóta  nem volt eredményes. A Fiorentina a negyedik helyen áll a tabellán, hátránya három pont a harmadik, Bajnokok Liga-selejtezőt érő pozícióban lévő Napolihoz képest.

forrás: hatharom.com