Recent comments

Friss Hírek

Batistuta: Higuaín jobb Cavaninál

A korábbi kiváló argentin támadó, Gabriel Batistuta szerint Gonzalo Higuaín jobb, sokoldalúbb játékos, mint a Napoliból rekordösszegért kivásárolt elődje, Edinson Cavani.


A Fiorentina és az Albicelestes korábbi meghatározó alakja az Il Mattino kérdésére mérte egymáshoz az olasz és a francia bajnokságban egyaránt jó idényt futó argentin és uruguayi csatárt. 

Utóbbi jelenleg sérüléssel éppen pihen...

„Egyáltalán nem volt egyszerű megörökölni azt, amit Cavani Nápolyban hagyott, de Gonzalo folyamatosan bizonyít. Gólpasszokat ad, ha kell, visszalép a középpályára, támadásokat épít, hajtja a csapatot és a kapu előtt így is jelen van" – dicsérte a 26 éves honfitársát Batistuta, aki eddig 12 találatnál jár érkezése óta a bajnokságban.

A Serie A-szezon kétharmadához közelítve nem tűnik valami soknak a tucat találat, ezt a dicsérő fél is tudja...

„Igen, nincs meg az a gólszám, ami az uruguayinak volt az elmúlt években, de ettől még egy teljesebb, sokoldalúbb futballistának tartom. Szívesebben látnám csapatomban. A Real Madridból érkezett, ahol végig jól teljesített, ezen kívül kezd az argentin válogatottban, tehát tapasztalat terén egyáltalán nem szenved hiányt" – zárta mondandóját.

Batistuta márpedig tudja mit beszél, hiszen több mint 200 gólt szerzett olaszországi pályafutása során!

forrás: sporthírado.hu