Recent comments

Friss Hírek

Garrone: Szeretnénk ha maradna Gabbiadini

Bár a tavalyi szezon egyik legnagyobb felfedezettje, Mauro Icardi Milánóba távozott a Samptól a nyáron, a genovai csapat így sem maradt tehetséges támadó nélkül. 


Sikerült ugyanis megszerezniük Manolo Gabbiadini fél játékjogát a Juventustól, aki a megllapodás értelmében idén náluk pallérozódik.

A most 22 éves támadó tevékeny részese volt a nyári Eb-n ezüstérmet nyerő U21-es válogatott sikereinek, majd a Samphoz tette át székhelyét. Ott az idei szezonban 21 meccsen 6 gólt és 2 gólpasszt jegyzett.

A Samp elnöke, Edoardo Garrone egy interjúban több kérdésre, így a csatárokat illető témára is válaszolt. Az olasz futball nagy reménysége kiváló társat kaphat maga mellé…

“A Samp versenyképessége nagyban függ majd a készülőben lévő új stadiontól.” – kezdte Garrone, jelezve, hogy az ő csapata is csatlakozni kíván a lassacskán beinduló stadionépítési projekthez.

“Az a célunk, hogy megtartsuk őt, de Gabbiadini helyzete a Juventustól is függ. Le fogunk ülni velük megbeszélni a dolgokat, mi szeretnénk ha maradna.”


forrás: azzurri.co.hu