Recent comments

Friss Hírek

Garcia: Nehéz mérkőzésre számítok

A Roma két forduló után 100%-os és Rudi Garcia reméli, hogy a csapat hasonló lelkesedéssel folytatja a bajnoki sorozatot, mint eddig.


"Hogy a célunk a Bajnokok Ligája kvalifikáció? Sokkal ambíciózusabb vagyok, mint itt bárki, de egy dolog kijutni az európai kupaporondra és más elérni a Bajnokok Ligáját."- kezdte a sajtótájékoztatót Garcia.

"A célunk az első ötben végezni. Remélem, hogy Sabatini dicsérő szavainak lesz folytatásuk és az év végén is lesz miért dicsérni. Ami pedig a hétfői, Parma elleni meccset illeti, nehéz mérkőzésre számítok, amire nagyon óvatosan fel kell készülnünk. Nem szabad, hogy megtévesszen a két meccsből eddig megszerzett 6 pont."

"Nagyon sok a pozitívum most a csapat körül, de még nagyon sokat kell dolgoznunk és alázatosnak kell lennünk. Eddig csak két meccset nyertünk meg és csapatként mindössze két hónapja vagyunk együtt."

Michael Bradleyre és Mattia Destróra még hosszú ideig nem számíthat Garcia, azonban Tin Jedvaj játékengedélye megérkezett, így pályára léphet hétfőn.

"Mindenki más egészséges és készen áll arra, hogy pályára lépjen, így mostantól rajtam múlik, hogy kiválasszam a kezdőcsapatot. Hogy jól döntök-e, az majd a meccs végén kiderül." 


forrás: asroma.hu