Recent comments

Friss Hírek

Sportklub: A hétvégi program


A Serie A 7. fordulójából öt mérkőzést közvetít a SportKlub, négyet élőben, egyet felvételről. A sorból kiemelkedik a vasárnap esti meccs, a milánói derbi, vagyis az AC Milan-Internazionale rangadó. 


Chievo-Sampdoria, szombat, 18:00 - ÉLŐ
A Chievo-Samp mérkőzéssel nyitunk, ahol az eddig mindössze egy győzelmet arató hazaiak az újonchoz képest pazarul szereplő genovaiakat fogadják. Ciro Ferrara Sampdoriája egészen a 6. fordulóig őrizte veretlenségét, az elmúlt hétvégén a Napolitól kaptak ki először Maxi Lópezék. A veronaiaknak viszont még csak egy győzelmük van, így a Samp tovább menetelhet.

Genoa-Palermo, szombat, 20:30 - ÉLŐ
A Genoában - de a magyar válogatottban nem - egyre több lehetőséget kapó Tőzsér Dániel hétvégén a Palermo ellen is szerephez juthat. A szicíliaiaknál Miccoli legutóbb pazar mesterhármast szerzett, így nem lesz könnyű dolga a hazaiaknak, akik a SportKlub élő közvetítésében verték meg idegenben a Laziót nem is olyan rég.

Siena-Juventus, vasárnap, 15:00 - ÉLŐ
A címvédő Juventus még mindig veretlenül, de már nem hibátlanul vezeti a tabellát. Pirlóékat a Fiorentina állította meg egy 1-1-es döntetlennel, az AS Roma viszont nem találta a torinóiak játékának ellenszerét, a Zebrák 4-1-es sikerükkel valósággal átgázoltak a Farkasokon. A Siena idegenben már begyűjtötte az Inter skalpját is, de a Juve ellen ez még annál is nehezebb lesz.

AC Milan-Internazionale, vasárnap, 20:30 - ÉLŐ
Vasárnap este jön a minden évben annyira várt milánói derbi, ezúttal a piros feketék pályaválasztával. Allegri mester csapata bukdácsol ebben a szezonban, hazai pályán már kétszer is buktak Ambrosiniék, a Cagliarit azért legyőzték a San Siróban. Az Inter sem lehet túl büszke eddigi szereplésére, bár ők öt ponttal többet gyűjtöttek, mint városi riválisuk, viszont az AS Roma és a Siena saját otthonukban tréfálta meg Sneijderékat. Combizomhúzódása miatt a holland világklasszis valószínűleg kihagyja a derbit, de talán még így is a kék-feketék az esélyesebbek. Vagy mégse?

AS Roma-Atalanta, hétfő, 12:00 - felvételről
A fővárosiak nagy zakóba szaladtak bele a Juventus otthonában, az Atalanta ellen javítanának Tottiék. Az Intert korábban pazar játékkal verték, ha visszatalálnak ahhoz a formához Osvaldóék, akkor a legnagyobbak ellen is lesz esélyük. Az Atalanta a San Siróban verte a Milant, vagyis nem veszélytelen ellenfél, de a Farkasok újra harapnának.


sportklubtv.hu