Recent comments

Friss Hírek

Robinho: A Milan megnyerheti a Scudettot


Mint köztudott, az AC Milan 4 vereséggel, egy döntetlennel és csupán két győzelemmel kezdte a 2012/2013-as szezont. A borzasztó kezdés mellett újabb fájó pont volt a Rossoneri számára, hogy a legutóbbi, Inter elleni városi rangadót is elbukta. Mindezek ellenére a klub támadója, Robinho úgy gondolja, hogy csapata odaérhet az első helyre és elhódíthatja a bajnoki címet. 

„Nevezhetnek őrültnek, de szerintem egyáltalán nem elvetélt gondolat, hogy a Milan megnyerheti a Scudettot. 

Megvan hozzá a csapatunk, hogy bajnok legyünk, mindössze 2-3 győzelem kell sorozatban és ott leszünk az élbolyban. Győzelmet érdemeltünk volna az Inter ellen, nagyon sajnálom, hogy vereséget szenvedtünk a válogatott szünet előtt.”- nyilatkozta a brazil csatár, akivel kapcsolatban nem egyszer felmerült az utóbbi időben, hogy esetleg visszatér korábbi klubjához, a Santoshoz.

„Remek kapcsolatot ápolok régi klubommal, de nem tudok róla, hogy ajánlatot tettek volna értem. Mindemellett boldog vagyok Milánóban és szívesen maradnék még akár 10 évig. Számomra a Milan a kulcs a válogatotthoz, ugyanis szeretnék játszani a 2014-es világbajnokságon.”


azzurri.co.hu