Recent comments

Friss Hírek

Raiola: Ibra nem szólt be Balotellinek


Pénteken az a hír járta be a nemzetközi sajtót, hogy Zlatan Ibrahimovic, a francia PSG csatára középszerűnek nevezte az angol Manchester City támadóját, Mario Balotellit és a komplett Barcelonát is. Ügynöke, Mino Raiola szerint azonban ilyenről szó sem volt.

„Balotelli a Realban? Nem tudom őt ott elképzelni. Sokkal inkább a Barcelonában. Középszerű csapat, középszerű játékos” – közölték a lapok Ibrahimovic nyilatkozatát.

„Ibrahimovic soha nem beszélt Balotelliről vagy a Barcelonáról – tagadott hevesen Mino Raiola, aki mindkét játékosnak az ügynöke. – Mario a világ egyik legjobb támadója. Ebben a kommunikációs korszakban úgy tűnik, mindenki azt hiszi, hogy azt ír, amit csak akar. Ez az egész csak egy spanyol honlap kitalációja.”

Raiola arra is kitért, hogy a hírek szerint a svéd klasszis felesége, Helena nem érzi jól magát Párizsban, és szívesebben költözne vissza Olaszországba.

„Ibra magasztalta a Milant, de nehéz elképzelni, hogy visszatérne. Talán egy nap edzőként, vagy igazgatóként. Számomra ez egy lezárt történet, boldog Franciaországban, és itt fog maradni még három évig. Ibra felesége szintén boldog Párizsban” – tette hozzá.


NSO.hu