Recent comments

Friss Hírek

Nocerino: Ennél azért többet tudunk


A Milan a hagyományokhoz képest nagyon rosszul kezdte a szezont - első hét bajnokijából négyet is elvesztett, köztük a városi rivális elleni derbyt, a Derby della Madonninát. Azonban a csapathoz tavaly érkező Antonio Nocerino biztos benne, hogy ennél sokkal jobbra lesznek képesek.

"Az ítélkezéssel meg kell várnunk a szezon végét, az előtt nem túl intelligens dolog megtenni ezt, legyen szó bármelyik csapatról.  - kezdte Nocerino, majd így folytatta:

"Keményen fogunk dolgozni,hogy a maximumot kihozzuk ebből az idényből. Nem a scudettora gondolok,de egy második vagy harmadik hely meglehet. A hetedik vagy a nyolcadik hely nem a legjobb, amit tudunk. 


Mi nem akármelyik csapat vagyunk, mi a Milan vagyunk, ez pedig nem méltó a Milanhoz, ahogyan eddig szerepeltünk. Egyben tisztelned is kell a csapatot, őrültség minket kritizálni." - mondta egy újságírónak az olasz válogatottban is megfordult középpályás. 

Természetesen arra is kitért, hogy az utóbbi időben Nocerinonak sem megy úgy a játék, mint a tavalyi szezon során.


"Nem voltam Pelé a tavalyi szezon alatt, és most sem vagyok az. Nem lettem rosszabb játékos, küzdeni fogok a helyemért, a megbecsülésemért, ugyanakkor jól tudom, hogy a posztomon kiváló játékosok vannak. " - zárta Nocerino.


azzurri.co.hu