Recent comments

Friss Hírek

Montolivo: Sokan kételkednek bennünk


A Milan nyári szerzeménye, Riccardo Montolivo kiállta a csapata mellett, mivel meglátása szerint a saját rajongóik és a média is már kész ténynek veszi a Rossoneri vereségét az Inter elleni rangadó előtt.
 
„Ez egy kiegyenlített derby lesz, ahol senki nem kezd favoritként vagy esélytelenként. Két együttes vagyunk, amely egy folyamatban lévő munka kellős közepén tart. Sokan kételkednek bennünk, de ez nem probléma. Továbbra is motiváltan, jól kell végeznünk a dolgunkat és meghökkenteni az embereket.”

Sokan a nyári igazolási időszak után erősen bírálták a Milant, hiszen a tavalyi szezon ezüstérmesének a kerete nem hogy erősödött volna, láthatóan meggyengült az új idényre.

„A globális gazdasági válság idején csupán egyetlen helyes út van a klubok számára, méghozzá, ha meghúzzák a nadrágszíjat. Több tiszteletet kell mutatni a pénz irányába. 

Ez egy nagyszerű lehetőség a mi labdarúgóinknak, és az utánpótlás játékosaink számára.” – utalva Montolivo a fejetlen költekezést felváltó racionálisabb gazdaságpolitikára, ezzel a klubok nagyobb megbecsülést mutatva a saját játékosaik irányába.



azzurri.co.hu