Recent comments

Friss Hírek

Milan: Pato, Boateng megy? Pastore jön?


A Milanlive.it oldal szerint a Milan vezetői készek elfogadni a PSG ajánlatát Patóért. Sőt, esetleg az argentin Pastorét is bevonnák a bizniszbe. 
 
A lap úgy tudja, hogy a Via Turatin biztosak abban, hogy Carlo Ancelotti, a PSG mestere még mindig nem tett le arról, hogy kedvencét, Patót Párizsba csábítsa. Ezt korábban (egy évvel ezelőtt) már megpróbálta, de akkor az utolsó pillanatban Berlusconiék lefújták.  A francia sajtó szerint elképzelhető, hogy a franciák januárban újra megpróbálják a brazil csatárt Franciaországba csábítani.

Vélhetően ez a lehetőség jár a Milan vezetőinek is a fejében, miközben továbbra is keresik a piacon azt a játékost, aki az idei őszön igencsak vergődő támadójátékot “beizzítaná”. És itt kerülhet képbe a 23 éves, argentin játékmester, Javier Pastore. A tehetséges irányító 2011 nyarán került a Palermo csapatától a PSG-hez 42 millió euróért.

 A középpályás több, mint 60 élvonalbeli mérkőzést játszott 2009 és 2011 között a Serie A-ban, így rutinos, a ligát ismerő játékosról van szó. A Milan számára a csereüzlet egyik pozitívuma lehet, hogy Pastore rendelkezik olasz állampolgársággal… A lapok szerint Pato és Pastore ára jelenleg elég messze van egymástól és a Milan az utóbbi időben nem szívesen fizet ki komolyabb összegeket az átigazolási piacon. 

Ugyanakkor megjegyzik azt is, hogy Boatengért egyre komolyabb a Bayern München érdeklődése, és ez a transzfer már pótolhatja is a Pato-Pastore biznisz hiányzó millióit. A német sajtó egyébként 23 milliós ajánlatot ír Boateng kapcsán.


acmilan.hu