Recent comments

Friss Hírek

Lucescu: A Juve Európa egyik legjobb csapata


A Sahtar szenzációsan kezdte hazája pontvadászatát. Mircea Lucescu együttese a megszerezhető 30 pontból 30-at begyűjtve megnyugtató, hatpontos előnnyel áll az élen a nagy rivális Dinamo Kijevet megelőzve. Az ukránok a legrangosabb európai kupasorozat első fordulójában hazai pályán múlták felül a dán bajnok Nordsjaellandot.


Mircea Lucescu vezetőedző Andrea Pirlo dicséretével kezdte sajtótájékoztatóját. 

„Tudom, hogy Andrea Pirlo egy nagyszerű játékos. Amikor a Bresciánál dolgoztam, tizenöt éves volt, már akkor felkeltette a figyelmemet. Meg vagyok győződve róla, hogy az elért eredményei alapján megérdemelné az Aranylabdát. 

Azzal megkoronázná fényes pályafutását. 

Számomra mindig is Pirlo lesz a legjobb" – méltatta a Juve középpályását a román szakember.


„A Juventus jól szervezett csapat, keményen dolgozik azért, hogy ismét eljuthasson oda, ahol évekkel ezelőtt volt. Nagyon nehéz meccsre számítunk, hiszen a torinóiak hosszú idő után szerepelnek újra a BL-ben, és negyvenegy-ezer szurkoló fogja biztatni őket a helyszínen. Azt gondolom, a Juve Európa egyik legjobb csapata, így nagy kihívás, hogy ellene készülhetünk.

A Chelsea otthonában elért döntetlennel az olaszok lettek a csoport első számú esélyesei. A Nordsjaelland ellen otthon nagyon jól játszottunk, remélhetőleg ezt kedd este is meg tudjuk ismételni" – bizakodott a 67 esztendős szakember.

Az ukránok felkészülését megkönnyíti, hogy sérülés vagy eltiltás miatt egyetlen játékosukat sem kell nélkülözniük, így teljes csapattal utazhattak Itáliába. Érdemes még megemlíteni Henrik Mkitarjan remek formáját: a doneckiek örmény támadója a legutóbbi 13 fellépésén 15-ször vette be az ellenfelek kapuját.


NSO.hu