Recent comments

Friss Hírek

Juventus: Osvaldóra fáj a foguk


A Juventus kész arra, hogy Torinóba csábítsa Pablo Daniel Osvaldo. A transzfer, amelyről már hetek óra beszélnek, azért valósulhat meg, mert az argentin származású csatár kikerült Zdenek Zeman kedvencei közül és egyre kevésbé számít rá a Romában. Ami azért is furcsa, mert a támadó Örményország ellen is betalált az olasz válogatottban.

A 26 éves csatár állítólag már nyár óta napirenden van a Bianconerinél, és ez az érdeklődés konkrét cselekvésebe is átfordulhat januárban. Az argentin-olaszra -és emellett De Rossira is- annyira megharagudott a cseh edző, hogy a legutóbbi, Atalanta elleni győztes meccsen nem is játszatta, sőt a hozzáállását kritizálta.

"Csalódott vagyok Zeman szavai miatt. Bármit mondhatnak rám, kivéve azt, hogy nem adok bele mindent." - mondta Osvaldo az örmények ellen szerzett gólja után.


A Tuttosport pedig a konkrét akciótervet is tudni vélni, szerintük a Juve kész felajánlani Fabio Quagliarellat is az üzlet részeként. Azt várják a rómaitól, hogy megoldja a zebrák csatárgondjait, mivel Bendtner összesen 10 percet töltött a pályán mióta megérkezett a csapathoz, így rá aligha mondhatjuk, hogy megoldotta a problémákat. 

Ellenben Quagliarellával, aki sokkal közelebb ehhez a kijelentéshez, de a vezetőség, úgy tűnik mégsem számol vele.  

Osvaldo piaci ára kb. 15 millió euró körül lehet.


juventuz.blog.hu