Recent comments

Friss Hírek

Juventus: Alessio a jövő héten visszatérhet


Az olasz sportdöntőbíróság négy hónapra csökkentette Antonio Conte segédedzője, Angelo Alessio eltiltását, aki így már az olasz labdarúgó-bajnokság jövő szombati rangadóján ott lehet a Juventus kispadján a Napoli ellen.


A szakember eredetileg nyolc hónapra szóló eltiltást kapott, amiért – a vád szerint – nem jelentett egy bundázási kísérletet, még amikor a Sienánál dolgozott Conte mellett. Azt az ítéletet augusztus végén hat hónapra mérsékelték, pénteken pedig további két hónapot elengedtek a büntetésből.

Conte hasonló okok miatt szintén az eltiltását tölti. A torinói együttessel a legutóbbi szezonban veretlenül bajnok trénert tíz hónapra tiltották el, egy hete azonban az ő ügyében is enyhébb ítéletet hozott a sportdöntőbíróság. 

A szakember tíz hónapos büntetését múlt pénteken négy hónapra mérsékelték, így december 9-én a Palermo elleni bajnokin már visszatérhet az együttes kispadjára.

A 46 bajnoki meccs óta veretlen Juventus hét forduló után 19 ponttal vezeti a bajnokságot, ám csak jobb gólkülönbségének köszönhetően előzi meg a Napolit. 

A rangadót jövő szombaton 18 órától játsszák Torinóban.


MTI