Recent comments

Friss Hírek

Allegri: Meg kell dicsérnem a srácokat


A Milan vezetőedzője Massimiliano Allegri csapatát dicséri, miután két év után először tudtak nyerni idegenben a Bajnokok Ligájában, és külön kiemelte kapusuk Christian Abbiati teljesítményét. 

Ez egy nagyon fontos győzelem volt, de biztos vagyok benne, hogy csak az utolsó pillanatban fog eldőlni a csoportban a továbbjutók kiléte.” mondta Allegri a Zenit Szentpétervár elleni 3-2-re megnyert mérkőzés után.

„Nagyon jól kezdtünk az első félidőben, majd a Zenitnél változtattak a taktikán, ami után nem igazán tudtuk a saját játékunkat játszani.”

„Meg kell dicsérnem a srácokat, amiért egész meccsen keményen hajtottak a három pontért.”

Stephan El Shaarawy nagyszerű gólt szerzett, de Abbiati remek védései is kellettek, hogy a Rossoneri megnyerhesse a meccset.

„Abbiatinak az első és a második félidőben is voltak bravúros védései. Ő egy kiváló kapus, aki nagy dolgokat vitt véghez az elmúlt két évben, amióta itt vagyok. Mindenki hibázik néha, de ha egy kapus hibázik, az mindig kiemelkedik.”

Hétvégén kerül sor a Derby della Madonninára, amikor a Milan a városi rivális Interrel csap össze az olasz bajnokságban.

„Egy nagyszerű győzelemmel hangoltunk a derbire, de tudjuk hogy ez egy különleges meccs és a legjobb formánkat kell majd nyújtanunk.”


olaszfoci.hu