Recent comments

Friss Hírek

Vicenza: Laczkó több hétre kidőlt


A Nemzeti Sport Online megtudta, hogy a magyar válogatott edzőtáborában megsérülő Laczkó Zsoltot műteni kell a térdében kialakult porcprobléma miatt. A futballistára 3-6 hetes pihenő vár, ami miatt ki kell hagynia az Észtország és Törökország elleni vb-selejtezőt.

Laczkó Zsolt jobb térde a Hollandia elleni vb-selejtező előtt vizesedett be. A futballista kihagyta a találkozót és a friss diagnózis szerint még több hetes kihagyás vár rá.

A múlt héten a Sampdoriától kölcsönbe a Vicenzához kerülő futballista a válogatott meccse után visszatért Olaszországba, ahol mindkét csapat orvosai megvizsgálták, és megállapították, hogy műtétre lesz szükség. 

Laczkó jobb térdében megsérült a külső porc, ezért fel kell nyitni a térdét és ki kell tisztítani – ezt a futballistát képviselő F-Group menedzseriroda közölte a Nemzeti Sport Online-nal.

A labdarúgó ma este hazautazik Magyarországra, és vasárnap vagy hétfőn Székesfehérváron operálja majd meg Dr. Abkarovics Géza térdspecialista.

Laczkó a rutinműtétnek számító beavatkozás után néhány napig még itthon gyógyul, aztán visszatér Olaszországba és ott folytatja a rehabilitációt, amely három-hat hétig tarthat. 

Vagyis szinte biztosra vehető, hogy az Észtország elleni október 12-i és a Törökország elleni október 16-i vb-selejtezőn sem léphet pályára.


NSO.hu