Recent comments

Friss Hírek

Milan: A szezon végén végleg megvehetik Krkicet


A spanyol bajnokságban szereplő FC Barcelona alelnöke, Josep Bartomeu elmondta, a Milannak a szezon végén lehetősége lesz végleg megvásárolni Bojan Krkicet.

A 22 esztendős támadó még 2011-be került a Barcelona csapatától az AS Romához, de nem sikerült a csapat húzóemberévé válnia. 

A megállapodás értelmében az olaszok 12 millió eurót fizettek a játékosért, de a szerződés záradéka szerint ha a Roma nem tart igényt Bojanra, akkor 2013. nyarán a Barcelona köteles 13 millióért visszavásárolni őt. 

Krkic jelenleg a Milanban szerepel kölcsönben, de egy jól sikerült szezon után akár végleg Milánóban maradhat.

“Eladtuk Bojan Krkicet az AS Romának 12 millió euróért, és ha nem tartanak rá igényt, akkor 2013. nyarán kötelesek vagyunk visszavásárolni őt. 

Azonban a Roma úgy döntött, hogy Bojant kölcsönadják a Milannak, és ha a lombárd klub vezetősége szeretné végleg megvásárolni a játékost, akkor a szezon végén lehetőségük lesz rá, miután visszatért a Barcelonához. 

A piros-feketék nem kötelesek végleg megvenni Bojant, de több információt nem közölhetek önökkel, mivel a Milan azt kérte, hogy kezeljük bizalmasan az átigazolási dolgokat.” - mondta Bartomeu a sajtótájékoztatón.

Bojan Krkic már hivatalosan is debütált a piros-feketék színeiben a Bologna elleni mérkőzésen, amelyet a Milan Pazzini triplájával 3-1 arányban megnyert.


acmilan.hu