Recent comments

Friss Hírek

Mazzarri: Nem szabad lebecsülnük a Parmát


Több dologról is kérdezték Walter Mazzarri vezetőedzőt csapata ma délutáni, Parma elleni bajnokija előtt. A taktikus kitért fiatal titánjuk, Lorenzo Insigne helyzetére, arra, hogy mennyi esélye van csapatának megnyerni a Scudettot, illetve természetesen aktuális ellenfelük mellett sem ment el szó nélkül.


"Pandev-Insigne kettős? A hierarchiákat tiszteletben kell tartani. Lorenzo még nagyon fiatal, mellette természetesen roppantul tehetséges is."

"A Parma hagyományosan kemény ellenfélnek számít, nem lesz könnyű dolgunk."

"A Scudetto? Miért mondják, hogy esélyesek vagyunk?"

"Pandev nagyon fontos, egy olyan támadó, aki hozzászokott, hogy magas szinten teljesítsen. Jól kezeli a nyomást is, és jelenleg elsőbbséget élvez Insignével szemben, aki nagyon jól csinál mindent, remekül fejlődik, és egy meccsen már a válogatottban is pályára léphetett."

"Nem szabad lebecsülnük a Parmát. Hagyományosan egy nagyon kemény ellenfél számunkra, nem szoktunk könnyű meccseket játszani ellenük.

A tavalyi szezon végén pazar formában fociztak, és bár elvesztették a vezérüket, Giovincot, így is remek gárda maradtak. Az elmúlt években többször is megtréfáltak bennünket."

Egyik védőjére, Britosra nem számíthat ma Mazzarri, ezt ő maga is megerősítette. A védőnek a jobb combizmával vannak gondjai.

"Britos nem fog a rendelkezésünkre állni, őszintén szólva aggódok emiatt. Ez egy igazi problémát jelent számomra, de remélhetőleg meg tudjuk oldani a pótlását. Nagy kár, mert ebben a formációban ő a legjobb a maga posztján. Tavaly sok fizikális problémája volt, nagyon vártuk őt vissza, most pedig top formában tért vissza, erre most újra megsérült... Nagy kár."

"Ma azt a Napolit szeretném látni a pályán, akik a Palermo ellen játszottak, vagy a Fiorentina elleni második félidő beli önmagunkat. Nem lesz könnyű, de volt 15 napunk, hogy felkészüljünk a Parma ellen. 

Mindent bele fogunk adni, és remélhetőleg folytatjuk a jó szereplésünket."

"A Scudetto?  

Nem hiszem, hogy mi lennénk a fő esélyesei. A címvédő Juventus nagyon erős, ezt már megmutatták. Ott van a két milánói gárda is, akiket mindig komolyan kell venni. A Roma és a Fiorentina is remekül erősített, és mindig van 2-3 csapat, akik meglepetést tudnak okozni. 

Természetesen harcolni fogunk legjobb tudásunk szerint, szeretnénk ott lenni a végén."


azzurri.co.hu