Recent comments

Friss Hírek

Carrera: Meghatározó találkozó


Massimo Carrera figyelmeztette a Bianconerit, hogy ellenséges fogadtatásra készüljön a vasárnapi, Genoa elleni mérkőzést illetően, melyre a Luigi Ferraris stadionban kerül sor.

Luigi De Canio Rossobluja egyike volt azon néhány csapatnak, melyet a Juventus nem tudott legyőzni a tavalyi szezon során, és Carrera szerint az ellenfél ismét ugyanolyan határozott lesz, mint tavaly.

A tegnap reggeli sajtótájékoztatón Carrera a következőket mondta: "Ez egy meghatározó mérkőzés lesz számunkra. 

A Genoa ellen pontokat veszítettünk tavaly, két döntetlent játszottunk ellenük, azaz egyszer sem tudtunk legyőzni őket. Tehát tudnunk kell, hogy egy kemény csapat ellen fogunk pályára lépni a Marassiban egy pokoli hangulatban."

Miután a válogatott játékosok csütörtökön visszatértek a csapathoz, Carrera elégedettségét fejezte ki azt illetően, hogy mindenki jó fizikai állapotban maradt a saját kötelezettsége után.

"Szerencsére minden válogatot játékosunk egészségesen tért vissza Torinóba. Lucio felépült és a csapattal edz. Isla szintén egészséges és 76 percet játszott Chile válogatottjában, tehát készen áll a visszatérésre.

Számos választási lehetőségünk lesz."

Annak ellenére, hogy rengeteg variációs lehetősége van Antonio Conténak és az edzői stábjának, az újságírók feltették a kérdést, hogy lesz-e rotálás a csapatban a szerdai, Chelsea elleni Bajnokok Ligája mérkőzés miatt.

Carrera a következőt válaszolta a kérdésre: "A rotáció nem jó szó.

Nincsenek fix kezdő és tartalék játékosaink. 

Mérkőzésről-mérkőzésre a legjobb kezdő tizenegyet küldjük pályára."


Juventusfc.hu