Recent comments

Friss Hírek

Juventus: Már Huntelaar is?


A Tuttosport információi szerint a Juventus Fernando Llorente és Didier Drogba után a Milan egykori játékosát, Klaas Jan Huntelaart nézte ki magának.

A Bianconeri továbbra is egy top csatár megszerzésén fáradozik, ugyanis Nicklas Bendtner csak azért érkezett az Arsenaltól, mert már nem maradt más lehetőség augusztus végén a torinóiak számára. 

A januári átigazolási időszak előkészületei már folyamatban vannak, az már szinte biztos, hogy az elsőszámú célpont az Athletic Bilbao csatára, Fernando Llorente, valamint a Shanghai Shenhua klasszisa, Didier Drogba lesznek.

Azonban a Tuttosport értesülései szerint, Huntelaar is felkerült Beppe Marotta listájára, a holland csatár jelenleg a Schalke húzóemberének számít. 

A 29 éves játékos korábban már szerepelt a Serie A-ban, de nem sok babér termett a számára: a Milan 2009-ben 15 millió eurót csengetett ki érte, de játékával csalódást okozott, ugyanis 25 mérkőzésen csupán 7 gólt szerzett a Rossoneri  dresszében. 

Nem is tartott sokáig a milánói pályafutása, egy év után már Németországba, a Schalke csapatához szerződött 12 millió euró ellenében.


Juventusfc.hu