Recent comments

Friss Hírek

Azzurri: De Rossi nem játszhat Málta ellen


Daniele De Rossi sántítva hagyta el a pályát az olasz válogatott Bulgária elleni világbajnoki selejtezőjén és az orvosa megerősítette, hogy nem lehet ott a jövő heti Málta elleni meccsen. 

A középpályás múlt héten megsérült és sokáig úgy tűnt, hogy nem épül fel időben a pénteki meccsre, de végül játszhatott.

Azonban a 75. percben a combját szorongatva elhagyta a pályát, és mivel nem volt több cseréje Cesare Prandellinek, az Azzurri emberhátrányban fejezte be a meccset.

„De Rossi erős szúrást érzett a combizmában, így le kellett jönnie a pályáról.” mondta a válogatott orvosa Enrico Castellacci.

„Holnap elvégzünk rajta néhány tesztet és eldöntjük mikor mehet vissza Rómába. Az azonban egyértelmű, hogy a válogatott jövő heti meccsén nem lehet ott.”

„A jobb combja sérült meg, tehát ugyanazzal a lábával van probléma, amelyiken múlt héten bokasérülést szenvedett.”

Az olasz válogatott kedden a modenai Stadio Bragliában fogadja Máltát, második világbajnoki selejtezőjén, azonban De Rossi kihagyja ezt a meccset.

A Roma középpályása mellett Claudio Marchisio is megsérült a 2-2-es döntetlennel zárult meccsen.

„Marchisio egy ütközés után a kezét és a térdét fájlalta, de ez a sérülés nem súlyos nem vesz igénybe sok időt a felépülés.”

Az olasz Il Messaggero információi szerint egy hónapos kihagyás várhat a középpályásra, ami rossz hír a Romának, ugyanis már így is nélkülöznie kell sérülés miatt Michael Bradley-t és Federico Balzarettit.


olaszfoci.hu