Recent comments

Friss Hírek

Nem lesznek gólnélküli meccsek

Massimilano Allegri véleménye szerint egyik Real Madrid elleni találkozó sem lesz 0-0, így különösen jól kell teljesítenie a Juventus támadóalakzatának is, ha fel akarják venni a versenyt a címvédővel.


A Bianconeri ma este Torinóban lép pályára a címvédő Real Madrid ellen a BL elődöntőjének első felvonásán, mint ismert, a Juventus 2003. óta nem volt ilyen előkelő helyen az európai kupaporondon.

„A BL elődöntőjéről van szó, itt már a legjobb csapatok vannak. Ezeken a mérkőzéseken játszani kell… Nem mondom, hogy tökéletes meccsre van szükségünk, mert olyan nem létezik, azonban egyszerre kell jól teljesítenünk a védelemben és a támadásban is.”

„Nem gondolnám, hogy 0-0-ára végződne egyik meccs sem a Real ellen, szóval jónak kell lennünk, különösen támadásban. Ők Európa bajnokai, a címvédők, szóval lehet, hogy ők esélyesebbek a továbbjutásra. Azonban ez akkor sem olyan elődöntő lesz, ahol nincs mit veszítenünk: ha kikapunk, nem jutunk be a döntőbe. Emlékeznünk kell, hogy miket vittünk eddig véghez, ki kell használnunk az adódó lehetőségeket, azonban tisztába kell lennünk azzal, milyen remek csapattal és játékosokkal állunk majd szemben.”

Carlo Ancelotti a mérkőzés előtti nyilatkozatában elmondta, csapata valószínűleg négy védővel áll majd fel, valószínűleg Allegri sem tesz majd másként.

„Még nem döntöttem, de jó esély van rá, hogy négy védővel játszunk majd. A padon rendelkezésemre álló játékosoktól is fog ez függeni, de sokat nem változtat a helyzeten. Nem szabad hibáznunk, hogy versenyben legyünk a 180 perc során.”

„El kell jutnunk a döntőbe, de persze tudjuk, hogy mi itt már sok meglepetéssel nem szolgálhatunk. Senki sem gondolta volna, hogy a Juve ott lesz a BL elődöntőjében, mi azonban tisztába vagyunk a képességeinkkel, és úgy is kell történnie a dolgoknak, ahogy mi szeretnénk.”

forrás: Juventusfc.hu