Recent comments

Friss Hírek

Nem kell pánikolni az FPP miatt

A Roma vezérigazgatója elmondta, az UEFA értékelte a klub munkáját és hozzátette, a korlátozás nem lesz kihatással a csapatra.

 
Az UEFA vizsgálata szerint a Roma nem tudott megfelelni az FPP-nek, aminek 2 millió eurós büntetés és a keret csökkentésére vonatkozó előírás lett a vége.

"Ez egy fontos kérdés, de nem kell, hogy pánikot, vagy aggodalmat okozzon a szurkolók körében."- jelentette ki Zanzi a Roma Radio-nak.

"Megoldottunk dolgokat, ezért mindenki nyugodt maradhat. Nagyon jól kézben tartjuk a helyzetet és magabiztosan megyünk előre. Az elmúlt majdnem 5 hónapban nagyon konstruktív párbeszéd zajlott a két fél között és lehetőséget adtunk az UEFA-nak, hogy betekintést nyerjen honnan indultunk gazdasági és sport szempontból. Az UEFA nagyra értékelte a munkánk."

"A terveink hosszútávúak és amit eddig tettünk, azt mind ennek a fényében tettük, amit az UEFA tisztán látott. Tisztázták felénk azt a tényt, hogy ez a rendszer arra van, hogy segítse a klubokat, nem pedig arra, hogy büntesse, ezért is voltak teljesen nyitottak felénk. Méltányolták azt a vágyunkat, hogy sikeres klubot szeretnénk úgy, hogy közben pénzügyileg is felelősek maradunk. Nagyon konstruktív volt a párbeszéd."

"Most már tudjuk a paramétereket és dolgoznunk kell rajtuk, de biztosak vagyunk a jövő tervezésében, ahogy azt tettük a szankció előtt. Nem kell aggódniuk a szurkolóknak amiatt, hogy akkor most kevésbé lesz valószínűsíthető a siker, mint előtte. Nincs erről szó." 


forrás: asroma.hu