Recent comments

Friss Hírek

Kivételes csapatom van

A győzelemmel felérő madridi döntetlennel a Juventus bejutott a Bajnokok Ligája döntőjébe, s a csapat mestere ,Massimiliano Allegri már szentelt néhány gondolatot az FC Barcelona elleni finálénak és az Olasz Kupa döntőjének is.


"Kivételes csapatom van. Lenyűgöző elődöntő volt, helyzetekkel mindkét oldalon, de még többet is kihozhattunk volna a lehetőségeinkből az első félidőben." - nyilatkozta Allegri a Sport Mediaset-nek.

"Rászolgáltunk, hogy bejussunk a döntőbe, s most, hogy ott vagyunk, bízunk abban, hogy jól teljesíthetünk.

A második félidőben volt két-három tiszta helyzetük, ahogyan nekünk is, így egy szavam sem lehet arra, amit a csapat művelt ma este, vagy az egész szezon során.


Ott vagyunk az Olasz Kupa döntőjében is, így arra is készülnünk kell, mivel az egy fontos célunk."

Mivel a Juventus bejutott a Bajnokok Ligája június 6-án megrendezésre kerülő döntőjébe, így az előzetesen egy nappal későbbre kiírt hazai finálé május 20-ára kerül majd.

"Tudtam, hogy a mérkőzés így alakul majd ma este. Elmondtam a srácoknak, hogy bátorságra lesz szükségük, s taktikusan kell játszaniuk. Azt gondolom, hogy az olasz labdarúgás számára is fontos, hogy az egyik csapata visszatért a Bajnokok Ligája döntőjébe.

Isco és Rodriguez nem igazán erős a védekezés terén, ezért elmondtam a játékosaimnak, annál jobb, minél inkább beszorítjuk őket a saját kapujuk elé."

A döntőben a Luis Enrique által vezetett FC Barcelona lesz az ellenfél, amely a Bayern München legyőzésével biztosította helyét Berlinben.

"A Barcelona egy olyan csapat, amely ellen szinte lehetetlen játszani, de egy dolog két mérkőzésen nézni szembe velük, s egy másik, ha csak egy mérkőzésről van szó. Minden megtörténhet.

Nagyszerű fizikális állapotban vagyunk, nekik földöntúli támadó hármasuk van, azonban úgy megyünk Berlinbe, hogy hiszünk abban, képesek vagyunk a trófeával hazatérni."

forrás: juventuz.blog.hu