Recent comments

Friss Hírek

Ez borzasztó volt

A Roma általános igazgatóját nagyon zavarja a Milan ellen mutatott játék és a végeredmény és kilátásba helyezte a csapatnak az összetartást.


"Nagyon komoly célért küzdünk és ez a hozzáállás egyáltalán nem megfelelő a cél elérése érdekében."- jegyezte meg Sabatini.

"Hogy visszavonulunk-e és lesz-e összetartás? Lehetséges, majd egyeztetek az edzővel."

A Roma az előző két meccsét megnyerte, azonban a Milántól már kikapott és úgy tűnik, hogy amint a saját kezébe kerül a sorsa, akkor azzal nem tud mit kezdeni, pszichológiai szempontból összeomlik.

"Miralem Pjanic bizonytalan edzettségi szinten volt, így tőle érthető, de ebben a kudarcban mindenkinek vállalnia kell a felelősséget."

"A Bajnokok Ligáját mindenképpen el kell érnünk, a mostani eredménytől függetlenül. A szezon elején ez a csapat nagyon jó volt, lelkileg teljesen rendben voltak és éhesek voltak a sikerre. Aztán elkezdtünk visszacsúszni és azt kell mondjam, hogy a szombat esti teljesítmény borzasztó volt."

A Milan 700.000 eurót fizetett Mattia Destróért, aki kölcsönben van a milánói csapatnál és most gólt szerzett a volt csapata ellen, ami akár 50 millió euróba kerülhet a Romának, amennyiben nem jutnak be a BL-be.

"Sportigazgatóként mindent szem előtt kell tartanom. Szinte biztos voltam benne, hogy gólt fog szerezni ellenünk, ez megjósolható volt."- mosolygott keserűen Sabatini. 


forrás: asroma.hu