Recent comments

Friss Hírek

Az új igazolások kezdik megfizetni az árukat

A francia tréner a csapatszellemet emelete ki a Genoa elleni győztes meccs után és elismerte, hogy a Juventus megérdemelten lett bajnok.

 
"Tiszta meccs volt, ahol megmutatkozott az igazi csapatszellem. Tudtuk, hogy így kell hozzáállnunk a meccshez, hiszen a Genoa nagyon jól levédekezi az egész pályát. Sikerült a félidőre vezetést szereznünk, sajnos a második gól kicsit későn jött, ezzel a szurkolókat sokáig bizonytalanságban hagytuk."- jegyezte meg Garcia a meccs után.

A héten ez volt már Doumbia második gólja, ezzel a csatár egyre jobb formát mutat.

"Amikor az egész csapat az ellenfél térfelén tartózkodik, akkor ő nagyon hasznos és fontos játékos, a tizenhatoson belüli terület pedig egyenesen az ő helye. A CSZKA-tól sérülten érkezett, ráadásul nem volt formában, azonban ő és Victor Ibarbó is keményen dolgoztak az elmúlt hónapokban és ennek láthattuk az eredményét ma is."

"Lehetnek viták, de a klubnál mindannyian tisztában vagyunk a választásunk helyességével és az új igazolások kezdik megfizetni az árukat."

Alessandro Florenzi annak ellenére szerzett újra gólt, hogy eredetileg jobbszélső védőként kezdett.

"Ő nagyon erős játékos, bármit meg tud csinálni és iszonyat nagylelkű. Francesco Totti ma nem lépett pályára, de ő mindig a mi csapatkapitányunk marad és fontos játékos lesz akkor is, ha éppen nem játszik. Az ő hozzáállása pozitív a csapattársai és a szurkolók számára is."

"Végül szeretném elismerésemet kifezezni a Juventus felé, mert tényleg megérdemelték a bajnoki címet."- fűzte hozzá Garcia. 


forrás: asroma.hu