Recent comments

Friss Hírek

QUAGLIARELLA: Mindig jó volt a kapcsolatom Contéval

Fabio Quagliarella ismét behívót kapott az olasz válogatottba, és az ennek kapcsán adott interjújában úgy nyilatkozott, hogy mindig is nagyszerű volt a kapcsolata a jelenlegi olasz szövetségi kapitánnyal, volt juventusos edzőjével, Antonio Contéval.


A tapasztalt csatár csupán mellékszerephez jutott a Juventus csapatánál töltött évek során, a nyáron pedig az edzőváltást követően el is hagyta a klubot, de Torinóban maradt.

Az úgy játékosként, mint edzőként a Juventusszal komoly eredményeket elért Antonio Conte a klubcsapat vezetéséről való lemondást követően nemrégiben átvette az olasz válogatottat, és mivel Dani Osvaldo sérülést szedett össze, behívta egykori játékosát, Fabio Quagliarellát a válogatotthoz, aki szívesen fogadta a tréner felkérését.

„Contéval mindig nagyszerű volt a kapcsolatom, még ha nem is jutottam túlságosan sok játéklehetőséghez.” - nyilatkozta a játékos a Rai Sport munkatársának.

„Nagyon sok csatár volt a keretben, és természetes volt, hogy némely játékosokat ki kellett hagyni vasárnaponként.”

Quagliarella ezt követően az egyik örök kedvenc téma kapcsán osztotta meg véleményét a nagyközönséggel: a külföldi játékosok száma a Serie A bajnokságban.

„Egyetértek az edzővel, ha sok, egyéb országból származó futballista játszik az olasz bajnokságban, akkor annak valamilyen eredménye kell, hogy legyen.

A külföldiek jelenlétének nem szabad, hogy a fiatal olasz tehetségek lássák a kárát.” - zárta nyilatkozatát viszonylag határozott álláspontjának kifejezésével a harmincegyéves csatár.

forrás: juventuz.blog.hu